BRASOV

Tel: +40 722 886 054
BRASOV este unul din cele mai mari si mai populare orase din tara.

Orasul vechi, infiintat de Cavalerii Teutoni in 1211, este unul din cele mai bine pastrate din intreaga Europa. Inconjurata de munti, era locul ideal pentru o asezare medievala. De asemenea, Brasov este locul ideal de pornire pentru explorarea imprejurimilor unde aerul este curat si oamenii prietenosi. O plimbare pe jos este mereu cea mai buna cale de a simti si cunoaste orasul.

Astfel puteti vizita: Centrul Vechi inclusiv Biserica Neagra, piata centrala (Piata Sfatului) si cladirile ei medievale cu diferite stiluri arhitecturale. Totul este situat in jurul pietei centrale: strada pietonala Republicii, Biserica Neagra, Casa Sfatului, restaurante si terase, Casa Muresenilor, Poarta Schei si Poarta Ecaterina, strada ascunsa Dupa Ziduri si turnurile vechii cetati. Vizitati Strada Sforii, cea mai ingusta strada din Europa, de aproximativ 1.3 m latime.

Puteti admira o frumoasa priveliste a orasului si a imprejurimilor din Panoramic Tampa, muntele aflat la 900 m. Puteti urca cu telecabina (program aici ).

De asemenea, puteti inchiria o bicicleta, gratis timp de 2 ore, din statia din Piata Sfatului sau Primarie.

Evenimente anuale:
Junii Brasovului
Cand: prima duminica dupa Pastele Ortodox
Un vechi festival traditional ce reda un vechi mit al mortii si renasterii rituale a timpului calendaristic. Include o parade a costumelor locale si o suita de dansuri si muzica traditonala. (Detalii aici )

 

« Inapoi
Tururi virtuale

Tururi virtuale


·  citeste mai mult
Harta

Harta locatie


·  citeste mai mult
Brasov

RECOMANDARI


·  Brasov
·  Bran
·  Sinaia
·  Sighisoara
·  Sibiu
Brasov

Cetati sasesti


·  Prejmer
·  Harman
·  Rasnov
·  Fagaras
Brasov

Biserici fortificate


·  Biertan
·  Cris
·  Malancrav
·  Danes
Brasov

Alte recomandari


·  citeste mai mult
Tel: +40 722 886 054