Cazare in Centru Brasov

Tel: +40 722 886 054

NOU - Bistro Albert
Decor unic, completat de o selectie de vinuri din Franta, Spania, Argentina dar si Romania, la care se adauga mancaruri minunat preparate si deserturi inedite!


Casa Albert este situata pe strada Republicii, celebra strada pietonala din centrul istoric al orasului Brasov, loc din care poti vizita cele mai importante atractii turistice, unde te poti plimba in voie pe stradutele medievale pietruite, unde poti savura o cafea buna la una din zecile terase, contempland casele ce tainuiesc parca istoria Brasovului.

Atmosfera de "odinioara" ce razbate din fiecare ungher al camerelor este data de elementele de mobilier traditional reconditionat folosite in amenajare, de culorile ambientale calde si accesoriile deosebite.

Unicitatea Casei Albert este data de picturile murale reprezentand celebre monumente istorice, menite sa va ofere o introducere in istoria orasului de sub Tampa.

Casa Albert va asteapta intr-un decor unic, plin de stil si eleganta in perfecta armonie cu atmosfera orasului. Cu siguranta este un loc unde v-ati dori sa va intoarceti.

Veniti la Casa Albert si veti descoperi atmosfera vechii cetati a Brasovului!

Oferte speciale cazare Brasov

JUNII BRASOVENI
JUNII BRASOVENI
In prima Duminica dupa Pastele Ortodox, are loc Parada Junilor Brasoveni, spectacol inedit ce nu trebuie ratat. Oferta speciala pentru 2 nopti de cazare la 120 euro.
SEARA ROMANTICA IN SUITA ALBASTRA!
SEARA ROMANTICA IN SUITA ALBASTRA!
Invita-ti partenera intr-un decor unic, de neuitat! Oferta valabila pentru 2 persoane - 90 euro/noapte.
7 ZILE DE NEUITAT LA BRASOV!
7 ZILE DE NEUITAT LA BRASOV!
Avand o istorie ce merita descoperita, orasul Brasov va poate oferi promisiunea unei vacante de vis! Pret promotional cazare 7 nopti la pret de 6 cu doar 384 euro. Oferta valabila in limita camerelor duble disponibile.
Tururi virtuale

Tururi virtuale


·  citeste mai mult
Harta

Harta locatie


·  citeste mai mult
Brasov

RECOMANDARI


·  Brasov
·  Bran
·  Sinaia
·  Sighisoara
·  Sibiu
Brasov

Cetati sasesti


·  Prejmer
·  Harman
·  Rasnov
·  Fagaras
Brasov

Biserici fortificate


·  Biertan
·  Cris
·  Malancrav
·  Danes
Brasov

Alte recomandari


·  citeste mai mult
Tel: +40 722 886 054