Cazare in Centru Brasov

Tel: +40 722 886 054

NOU - Bistro Albert
Decor unic, completat de o selectie de vinuri din Franta, Spania, Argentina dar si Romania, la care se adauga mancaruri minunat preparate si deserturi inedite!


Casa Albert este situata pe strada Republicii, celebra strada pietonala din centrul istoric al orasului Brasov, loc din care poti vizita cele mai importante atractii turistice, unde te poti plimba in voie pe stradutele medievale pietruite, unde poti savura o cafea buna la una din zecile terase, contempland casele ce tainuiesc parca istoria Brasovului.

Atmosfera de "odinioara" ce razbate din fiecare ungher al camerelor este data de elementele de mobilier traditional reconditionat folosite in amenajare, de culorile ambientale calde si accesoriile deosebite.

Unicitatea Casei Albert este data de picturile murale reprezentand celebre monumente istorice, menite sa va ofere o introducere in istoria orasului de sub Tampa.

Casa Albert va asteapta intr-un decor unic, plin de stil si eleganta in perfecta armonie cu atmosfera orasului. Cu siguranta este un loc unde v-ati dori sa va intoarceti.

Veniti la Casa Albert si veti descoperi atmosfera vechii cetati a Brasovului!

Oferte speciale cazare Brasov

VARA LA BRASOV
VARA LA BRASOV
Oferta speciala pentru 2 nopti de cazare in camera dubla, 125 euro.
SEARA ROMANTICA
SEARA ROMANTICA
O seara romantica, un trandafir rosu si un nou prilej de a spune "Te iubesc!" Vino si tu la Brasov! Oferta speciala 85 euro pentru o noapte de cazare in suita.
Tururi virtuale

Tururi virtuale


·  citeste mai mult
Harta

Harta locatie


·  citeste mai mult
Brasov

RECOMANDARI


·  Brasov
·  Bran
·  Sinaia
·  Sighisoara
·  Sibiu
Brasov

Cetati sasesti


·  Prejmer
·  Harman
·  Rasnov
·  Fagaras
Brasov

Biserici fortificate


·  Biertan
·  Cris
·  Malancrav
·  Danes
Brasov

Alte recomandari


·  citeste mai mult
Tel: +40 722 886 054